090 30 60
1,99 €/min* | 07.00–22.00 ure
*za klice iz omrežja MegaTel. Za klice iz drugih omrežij za cenik vprašajte vašega operaterja

 • HITRO
  1

  POKLIČETE ŠTEVILKO

 • STROKOVNO
  2

  POSVETUJETE SE S PRAVNIM STROKOVNJAKOM

 • UGODNO
  3

  OBRAČUN DOBITE PREKO RAČUNA ZA TELEFON

PRAVNI NASVETI PO E-POŠTI


Včasih je dobro imeti stvari črno na belem!


Če je vaš problem kompleksnejši in bi potrebovali pisni pravni nasvet, nam preko spodnjega obrazca pošljite opis vašega problema z vprašanji, ki vas zanimajo (zraven lahko priložite tudi ustrezne dokumente). Odgovor bo pripravil za vaš problem specializiran pravni strokovnjak  in to že v 1 dnevu od plačila!


Pravni nasvet po e-pošti vam lahko služi kot pravno mnenje in ga lahko predstavite nasprotni stranki kot dokaz o vaših pravicah! Tako imate črno na belem napisano, kako ravnati v dani situaciji!


Mnenja strank


"Najprej se najlepše zahvaljujem za posredovan pravni nasvet, s katerimi sem več kot zadovoljna, posebej, ker je pravni nasvet napisan tako, da ga lahko razume tudi laik in ne gre samo za dobesedno citiranje členov zakona, kar je drugače praksa pravnikov. Všeč mi je tudi, da ste me opozorili na kaj moram biti pozorna, za kar si zaslužite en velik plus, tako da nadaljujte s svojim delom v taki smeri, pa bodo stranke zadovoljne."

Jasmina O.


"Pravni nasvet, ki sem ga prejela v zvezi z mojim vprašanjem po e-pošti dne 13.05.2013, mi bo v veliko pomoč. Pravni nasvet je jedrnat in sta v njem omenjena dva zakona, katera prej nisem poznala. Bi pa še rada povedala, da ste bili zame cenovno dostopni, ker sem se zanimala za svetovalno uro pri odvetniku glede iste zadeve in bi morala tam plačati 80,00 €."

Mateja K.


Kako poteka? Povsem preprosto in 100 % anonimno!


 • Preko spodnjega obrazca pošljete opis problema z vsemi vprašanji, ki vas zanimajo.
 • Odgovorimo vam z neobvezujočo ponudbo za pravni nasvet.
 • Po plačilu vam v največ 1 dnevu pošljemo pisni pravni nasvet po e-pošti.
 • Vsak pravni nasvet poda specializiran pravni strokovnjak za to področje.
 • Po prejemu pravnega nasveta lahko postavite dodatno podvprašanje v zvezi z zadevo in s tem zagotovo pridete do odgovora na vsa vaša vprašanja!

Prosimo izpolnite spodnji elektronski obrazec. Prenesete lahko tudi do tri datoteke formata pdf, doc(x) ali jp(e)g (neobvezno).

Vsa polja so obvezna.

Ime in Priimek:
 
E-mail:
 
Kontaktni telefon:
 
Opis problema:
 
Dodaj priponke:
 
Priponka 1:
 
Priponka 2:
 
Priponka 3:
 

PRAVNI
SVETOVALCI

Janez Jeromel
Ivo Tratnik
vsi svetovalci
ZASEDEN NA VOLJO