090 30 60
1,99 €/min* | 07.00–22.00 ure
*za klice iz omrežja MegaTel. Za klice iz drugih omrežij za cenik vprašajte vašega operaterja

 • HITRO
  1

  POKLIČETE ŠTEVILKO

 • STROKOVNO
  2

  POSVETUJETE SE S PRAVNIM STROKOVNJAKOM

 • UGODNO
  3

  OBRAČUN DOBITE PREKO RAČUNA ZA TELEFON

KAJ JE PRAVNI TELEFON


Pravni nasveti takoj po telefonu!


"Pokličite nas in zavarujte svoje pravice takoj!"

Pravni telefon je PRVI in NAJCENEJŠI pravni klicni center v Sloveniji, namenjen vsakemu, ki potrebuje HITER, STROKOVEN in UGODEN pravni nasvet takoj po telefonu. 

Dedovanje, delovno pravo, družinski spori, prekrški, sosedsko pravo, izvršbe in vsi drugi pravni nasveti na enem mestu! Če ste v dvomih kako ravnati, pokličite 090 30 60 in nasvet boste prejeli takoj po telefonu. 


"Kdor pozna svoje pravice, privarčuje! Strošek, ki ga plačate za klic, je neprimerljivo manjši od stroškov oz. izdatkov, ki bi lahko nastali zaradi nepoznavanja pravic ali napačne predstave o sami naravi problema. Poleg tega pa s prejetim pravnim nasvetom prenehajo vaši dvomi o možnih rešitvah."

"Za kvaliteten pravni nasvet vam nudimo 100 % garancijo in nam lahko popolnoma zaupate. V nasprotnem primeru vam strošek klica povrnemo."


Za večino pravnih problemov ne potrebujete odvetnika. Zadostuje namreč že klic na pravno številko in vaša pravna varnost bo zagotovljena. 

Pravno pomoč vam nudimo izkušeni pravni strokovnjaki, ki smo z imenom in priimkom navedeni na spletni strani in se vsakodnevno ukvarjamo s težavami navadnih ljudi. Zato znamo naše stranke pozorno poslušati in jim zapletene pravne rešitve predstaviti enostavno. V kolikor skupaj ocenimo, da pravni problem ni rešljiv po telefonu, strankam omogočimo tudi dokončno rešitev problema. Veliko klicateljem so prav naši pravni nasveti omogočili uspešno in pravočasno zavarovanje njihovih pravic.


POKLIČITE PRAVNI TELEFON in ZAVARUJTE SVOJE PRAVICE TAKOJ!

PRAVNI
SVETOVALCI

Janez Jeromel
Maja Gliha
Dejan Barl
Ivo Tratnik
vsi svetovalci
ZASEDEN NA VOLJO